Плеймейтката Златка Димитрова избухна в социалната мрежа, а поводът беше

...
Плеймейтката Златка Димитрова избухна в социалната мрежа, а поводът беше
Коментари Харесай

Черната Златка направи нещо недопустимо заради реклама с храна, феновете й се възмутиха

Плеймейтката Златка Димитрова избухна в обществената мрежа, а мотивът беше голямата доза хейт, която се изсипа към нея през уикенда. Причината беше еротична фотография на брюнетката в супермаркет. Кадърът изнерви почитателите й, защото на него плейбойката се чекне по мрежест чорапогащник върху щанд с яйца.

" Кое е първо.. Златка или яйцето? ", реагираха с закачлив звук на фотографията някои, само че мненията в този дух бяха няколко. Масово я погнаха за непристойното държание и отношение към храната. Всички отрицателни мнения в следствие бяха изтрити до един. А на слредващия ден бургазлийката отвърна на удара.

" В България всички схващат от всичко, дават непоисканото си мнение на всички места и заливат неоснователно с хейт. Не възприемам по какъв начин една моя фотография отключи толкоз завист, обвинявания, че се майтапя с храната в такива комплицирани времена, че надали не би трябвало да спра да обявявам каквото и да е и не съм посочила съпричастност към обстановката. Тези същите хора по какъв начин тъкмо оказват помощ? Стоят пред тв приемника, рипостват постове, които даже не схващат, и се чудят кого да нахокат. Питам - какъв брой от тях държат контакт с БЧК и събират помощи за бедстващите украински жители? Защото аз го върша! Знаят ли през годините със лични старания какъв брой акции съм осъществила и на какъв брой хора към протегнала ръка? Една фотография ме трансформира в неприятен човек ли? Нямам думи. Пълно е с подправени моралисти…Ако не можете да извършите или кажете нещо положително, просто замълчете! От завист светът няма потребност! ", написа Димитрова в профила си в Инстаграм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР