Плеймейтката Златка Димитрова имаше дълга и противоречива връзка с бащата

...
Плеймейтката Златка Димитрова имаше дълга и противоречива връзка с бащата
Коментари Харесай

Черната Златка Се Връща В Занаята След Раздялата Си С Миро

Плеймейтката Златка Димитрова имаше дълга и спорна връзка с бащата на сина си – Мирослав Недев, само че наподобява, че последната им разлъка е безвъзвратна.

Запознати издават, че интимните им връзки са завършили дефинитивно преди няколко месеца. Въпреки многочислените им опити да не престават житейския си път дружно, те не съумяха да възродят любовта си и в този момент живеят разграничени.

Сега бургазлийката евентуално отново ще се върне към предходния си поминък, разясняват нейни познати.

От началото на летния сезон Златка е в родния си Бургас с детето и сама се грижи за него, написа Уикенд. Тя все по-рядко се завърта в столицата и отхвърля да разяснява персоналния си живот.

“За финален път ще помоля всички загрижени да престанат да ми задават просташки въпроси с вярата да схванат какво се случва с бащата на сина ми. Какво става в леглото ми, не е публично достояния и не би трябвало да ви интересува”, избухна Димитрова преди време.

Макар че атлетичната брюнетка мълчи за раздялата, за никого не е загадка, че с Мирослав са завършили дефинитивно. Първата сериозна рецесия сред някогашните влюбени настъпи предишното лято, когато плеймейтката се впусна в случка с бургаския плейбой Галин Гочев.
Близки до Златка настояват, че в последно време се е вманиачила по тренировките във фитнеса, с цел да не помни несполуките си в персонален проект.
Тя е напомпала мускули като на културист, тъй като всеки ден се поти над уредите в залата. Димитрова разяснява, че постоянно е била спортна натура, само че манията й по повдигането на огромни тежести се разпалила след раждането на детето й.

Плеймейтката постоянно разгласява свои фотоси в обществената мрежа, с цел да се похвали с атлетичното си тяло, само че с това провокира освен похвали, а и негативни реакции. Мнозина я укоряват, че е замязяла на мъж, само че тя е безапелационна, че доста се харесва и дори е подготвена да помогне на други дами да реализират нейните резултати, написа изданието.

Златка показа, че има желание да се преквалифицира в инструктор и да трансформира заниманието си в специалност. Даже обмисля да снима тренировките си с камера и да ги качва в YouTube. По този метод желае да притегли повече почитатели в инстаграм и да се разпространява в новото си амплоа на фитнес гуру.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР