Плеймейтката Светлана Василева се е върнала отново в обятията на

...
Плеймейтката Светлана Василева се е върнала отново в обятията на
Коментари Харесай

Гонзовица се върна при Гущеров, щял да й...

Плеймейтката Светлана Василева се е върнала още веднъж в обятията на Християн Гущеров поради обещанието му, че ще й...... купи кола.

Блондинката и младият предприемач се бяха разделили предходната седмица. Явно е било за малко. Дни след излизането си от къщата на Биг Брадър Василева събра багажа си от къщата му в столичния квартал Бояна и се изнесе. На идващия ден отпразнува 30-годишнината си в ресторант в квартал Драгалевци. Беше поканила на празненството повече от 30 индивида измежду които Русата Златка, Зорница Линдарева, Коцето, само че доста знаково от купона отсъстваше Християн Гущеров.

Според чудесно осведомени източници на HotArena от най-близкото обграждане на Светлана Василева при раздялата си с Гущеров тя е споделила няколко много кофти неща за него. Едно от които било, че потискал нейната темпераментност като я карал да си стои единствено у дома. Гущеров пък постоянно започвал запои с другари още от сутринта и не й обръщал никакво внимание. Силно пресилена била и негова финансова мощност. Много постоянно Светлана оставала без една стотинка. И като за похлупак плеймейтката непрестанно била с неоправени хормони.

Появи се и версия, че не русокоската, а Гущеров й е бил шута поради изневери. И даже и теглил един здрав пердах на изпроводяк. Тази версия обаче не била вярна.

Какво обаче се случи сред рождения ден на Василева и до през вчерашния ден когато тя още веднъж е с наследника на фамилия Гущеров?

В София се носят клюки, че Християн бил полудял от бягството на русокоската и се зарекъл непременно да си я върне. Започнал да привиква в къщата си техни общи другари и да ги навива да оказват помощ отново да се съберат. Показал даже цяла чанта цялостна с пари. Като по този метод дал да се разбере, че е подготвен да си заплати за това.

Офанзивата очевидно е била сполучлива. Нещото което наклонило везните към решението на Василева да се върне при него било, че той и заречен да й купи кола. И по този начин на 27 декември в 2 часа след среднощ по едно и също време във Facebook профилите на Светлана Василева и Християн Гущеров се появи фотография на която двамата са дружно в ресторант. Тя го е прегърнала и написала "мой свят, моя обич ".

Все още не е ясно какъв ще е модела на колата й. И най-важното дали ще е на нейно име. Предстои да разберем.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР