Плеймейтката Светлана Василева не е бременна от приятеля си -

...
Плеймейтката Светлана Василева не е бременна от приятеля си -
Коментари Харесай

Гущеров: Не чакаме бебе, но чакам Светлана у дома

Плеймейтката Светлана Василева не е бременна от приятеля си - милионерския правоприемник Християн Гущеров. Това потвърдиха пред "България Днес " от обкръжението на една от най-актуалните двойки у нас.

През последните дни в общественото пространство интензивно се популяризира мълвата, че моделката чака бебе. Тя била видяна да си купува тест за бременност в столична аптека. И то няколко дни преди влизането й в къщата на "Биг Брадър ".

Проверка на вестника ни сподели, че Светлана не чака правоприемник, най-малко на този стадий. От телевизионния екран ясно се вижда и, че моделката е много слаба, което не се вписва във визията на бременна жена. Двамата с Гущеров към този момент са обсъждали опцията да имат дете, защото връзката им мина на надалеч по-сериозен стадий. Двамата се залюбиха през август, само че към този момент живеят дружно и чертаят проекти за общо бъдеще.

"Чакам я да се прибере вкъщи. Доволен от съм от държанието й в "Биг Брадър " и няма от какво да се срами. Всичко сред нас е ОК и продължаваме да сме дружно ", коментирал Гущеров пред свои другари. Очакванията бяха, че в риалити шоуто плеймейтката ще приказва повече за връзката си с младия милионер, само че тя демонстрира извънредно положително държание. Свтелана получи алена точка и за това, че не пие алкохол, което я пазиот опцията да си развърже езика.

Християн към момента не е ставал татко, въпреки че зад тила си има към този момент един брак - с фолкпевицата Мария. Изпълнителката обществено прична, че има проблеми и преди години е съумяла да зачене щерка си едвам след ин витро опити. Гущеров и чалгарката се разделиха и с това отлетя опцията двамата да оставят общи наследници след себе си. Това може да му се случи със Светлана, която нееднократно призна, че е подготвена за съществени стъпки в живота си и откакто се е наживяла, към този момент желае да сътвори семейство. И в лицето на Гущеров вижда подобаващия човек.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР