Плеймейтката Нора Недкова заби световен шампион по бокс. Красавицата се

...
Плеймейтката Нора Недкова заби световен шампион по бокс. Красавицата се
Коментари Харесай

Нора Недкова преследва шампион по бокс

Плеймейтката Нора Недкова заби международен първенец по бокс. Красавицата се появи със свръхпровокативен тоалет на мача на Кубрат Пулев и Хюи Фюри и провокира възторг, дори привлечени вниманието на Мануел Чар - диамантеното момче на бокса, което бе посетител на мача.

Нора бе съумяла да се снабди с ВИП-пропуск, който й даде опция да гледа мача надали не от първия ред. 24-годишната изкусителка дойде съвсем полугола, с транспарантната черна рокля.

Иначе 34-годишният ливанец от сирийски генезис Мануел Чар съобщи, че на драго сърце би се бил с Пулев, а също така му честити и успеха. Чар завоюва една от международните трофеи в тежка категория през ноември 2017. Той даже съумя да победи по точки съветския колос Александър Устинов, който към този момент има загуба и от Кобрата. Ливанецът трябваше да се бие с Фрес Окендо преди месец, само че бе заловен с допинг.

Междувременно при овакантяване на залата, двамата с Нора сякаш инцидентно се засякоха. Последваха фотоси, диалози, замяна на телефоните и даже обятия. Нора към този момент призна, че сега е свободна и търси своя рицар на бял кон.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР