Плеймейтката Нора Недкова има интимна връзка с чувствително по-възрастния от

...
Плеймейтката Нора Недкова има интимна връзка с чувствително по-възрастния от
Коментари Харесай

Плеймейтката Нора Недкова се обиди: Нямам богат любовник!

Плеймейтката Нора Недкова има интимна връзка с сензитивно по-възрастния от нея полски предприемач Конрад Рейзмунд . Тази клевета обикаля светските уеб сайтове от няколко дни. Именно с Конрад Недкова е на почивка в Мексико, настояват клюките.

Истината се оказва радикално друга. Нора в действителност е в Мексико, но не с богато гадже, а с правилни другари.

„ Не познавам даже този Конрад “, разкри пред „ България Днес “ Недкова. „ Даже не знам по какъв начин наподобява. Не сме си чували имената, както се споделя. “ Няколко дни след писанията в родните медии, че Нора е държанка на полския предприемач, той се свърза с нея. Конрад също е шокиран от новината, че има случка със сексапилното миньонче. И пита Нора от кое място идва тази мълва за аферата им.

„ Човекът ми написа известия. Може би е привързан и си има някакви проблеми поради писанията, че съм му гадже. Не знам по какъв начин може да пишат всевъзможни неща за мен, без да ми звъннат. Не отхвърлям да давам изявленията и прочие. Винаги съм дружелюбна с медиите “, разяснява Недкова.

Нора няма мъж до себе си към този миг. Категорично съобщи, че не е златотърсачка.

„ Нямам никакъв ухажор, който да ме устоя и по този начин нататък. Всичко заплащам сама. Сега в Мексико съм с компания ”, показа още от Канкун Нора вестника.

Сексапилното миньонче няма нито една интервенция по лицето и тялото си. Наскоро в изявление мацето призна, че към този момент e подготвена да сътвори семейство.  Само би трябвало да срещне принца на бял кон. Пожелаваме й скоро да открие огромната обич!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР