Плеймейтката, която се похвали, че шофира с 256 км/ч, пак

...
Плеймейтката, която се похвали, че шофира с 256 км/ч, пак
Коментари Харесай

Русинова за Мис Силикон: Шофира без ръце и гали кучето, добре че няма котка ВИДЕО

Плеймейтката, която се похвали, че кара с 256 км/ч, отново не съблюдава разпоредбите на пътя. Това излиза наяве от пост във " Facebook " публикуван  от Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.
" Това девойче продължава да си прави каквото си изиска. Днешният й клип е от бул. “История славянобългарска ” (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничаването е 50 км/ч, тя кара с над 60.

За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е минало 467 m, в което разстояние тя няма никаква концепция какво се случва към нея. Няма да разясня кучето, което е в краката й, в случай че попадне сред педалите какво ще се случи. Не разясня и това, че над 500 m въобще не държи кормилото с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, даже ръката със характерната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното изтощение на полицията и страната да извади сходни джигити от пътя.

В подтекста на утринната ми обява, не чакам Министерство на вътрешните работи да направи нещо, с цел да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат ограничения.

Преди да тръгнете да я защитавате, горещо ви предизвиквам да се замислете, дали в случай че убие вас или ваш непосредствен до момента в който се снима, ще сте толкоз благосклонни към тази така наречен “инфлуенсърка ”. За да си инфлуенсър би трябвало да вдъхновяваш с образеца си, а не с простотията и противобщественото си държание, написа специалистът.

Вчера Мис Силикон също бе разкритикувана за друго видео с безразсъдно шофиране.

Както съобщихме, преди месец  моделът качи видео от кола, която се движи с превишена скорост. Оказва се, тя е известна на полицията. За последните пет години има 15 прегрешения на пътя. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР