Плеймейтката и бизнесдама Николета Лозанова никога не е крила факта,

...
Плеймейтката и бизнесдама Николета Лозанова никога не е крила факта,
Коментари Харесай

Синьото ѝ отива: Николета Лозанова съблазнява от луксозен хотел на Атинската ривиера

Плеймейтката и бизнесдама Николета Лозанова в никакъв случай не е крила обстоятелството, че не обича България и съжалява, че се е родила тук. Именно това беше повода тя съвсем да не се задържа у нас. Но ковид и всички ограничения, които бяха въведени за ограничението му, направиха по този начин, че Лозанова трябваше да поседи по-дълго време в границите на родината.

Виж още: Дара Екимова свети с неповторима визия в ново видео

Е, въпреки и с някои условия, пътуванията до множеството европейско страни са вероятни и по този начин Николета Лозанова спретна небрежно първата си морска почивка за годината. Няма да е изненада, в случай че кажем, че тя не е на родното Черноморие, а е в прилежаща Гърция.

Виж още: Юлиан Вергов с тотална смяна на визията, артистът изненада

От story-тата, които тя непрекъснато разгласява, виждаме, че с нея е и обичаният ѝ, Ники Михайлов. Двамата са в в първокласен хотел наоколо до гръцката столица Атина.

Виж още: Морска романтика за Михаела Маринова! Певицата и обичаният ѝ в солена прегръдка на Черно море

Впечатление прави, че към този момент Николета се стопира единствено и само на бански костюми в черен цвят, без значение дали е цялостен, от две елементи или просто монокини.

Виж още: Колко дини под една мишница носи Алисия? Певицата за работата и персоналния си живот

Иначе самият хотел се намира на едвам 30 минути от сърцето на Атина. Въпреки близостта му със столицата, от хотела подсигуряват спокойствието и първокласното преживяване на всеки от гостите си. И няма и по какъв начин да е другояче - нощувка там коства 875 евро.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР