Плеймейтката и актриса Анна-Мария Чернева е готова да стане първата

...
Плеймейтката и актриса Анна-Мария Чернева е готова да стане първата
Коментари Харесай

Анна — Мария Чернева: Мечтая да съм първата жена БГ космонавт

Плеймейтката и актриса Анна-Мария Чернева е подготвена да стане първата жена БГ космонавт. Красавицата от дребна мечтае за полет към звездите, само че през последните години нейният интерес нараства, научи HotArena .

„ Бих се пробвала. Наясно съм какъв брой е мъчно да се оцелее. Малко ме е боязън, че може да умра, само че в случай че взема твърдо решение, ще се подложа на цялостна подготовка. Наясно съм какъв брой е значимо да се спортува ”, прибавя още тя.

Чернева към този момент е почнала практическа подготовка по изследване на звездите. Тя възнамерява през есента да запише магистратура „ Астрономия ” в Софийския университет.

„ Четох програмата и видях, че няма да има чак толкоз доста формули и физика. Ще бъде по-лесно за асимилиране — самонадъхва се Анна-Мария.

Когато бях на 5-6 години, въпреки майка ми да ми купи далекоглед. В стаята ми имаше светещи звезди. Сега постоянно се нареждам на опашка в обсерваторията. За последно чаках до 12.30 часа, с цел да видя най-големия кратер на луната Тихо Брахе ”, додава още тя.

Именно естествения сателит на Земята е най-реалната цел на Чернева за нейното първо галактическо странствуване.

„ Ще бъде най-лесно да се стигне до там ”, разяснява Анна-Мария. „ На Венера е доста забавно, само че няма по какъв начин да оцелея, тъй като е надалеч от Слънцето. А при Меркурий е противоположното — доста е топло. ”, споделя още тя.

Звездата от „ София — денонощно ” също по този начин е уверена, че съществуват и извънземни. „ Едва ли единствено ние сме единствените рационални същества във Вселената ”, прибавя Анна Мария. Ясно е, че има живот. Не съм доста уверена дали те са измежду нас ”, обаче споделя още тя.

Освен това моделката е и ясновидка, като сподели отлични гадателски умения с част от дербитата на международното по футбол, употребявайки рисунки на националните знамена на противниците върху силикона си.

А вибрациите по кожата посочваха кой ще бъде спечелилият.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР