Плеймейтката Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, се гласи за

...
Плеймейтката Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, се гласи за
Коментари Харесай

Деси Фотосесията маха бомбите с кредит от 15 бона, сложила ги за 7

Плеймейтката Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, се гласи за нов заем, научи HotArena.

Оказа се, че брюнетката не може да събере пари за премахване на силиконовите импланти и устни, откакто хирурзите декларирали, че щя я таксуват двойно. Близки до нея разкриват, че силиконовите й импланти били на стойност 7 бона, а хирурзите поискали двойно да ги отстранят.

Димитрова сама удостовери информацията, като добави, че аргументите за решението й са няколко, част от които здравословни. Тя съобщи, че ще понижи кубиците в бюста си от 450 на 310 кубика . Освен това показа, че интервенцията ще стане след рождения й ден в турска клиника. Към днешна дата нито един от проектите не Деси не е осъществен. Това не убягна на недоброжелателите й в мрежата, които акцентираха, че последните снимки тя театралничи единствено с подарени тоалети от разнообразни марки, които показват продуктите си гратис, за реклама.

Други се усъмниха в проектите й още през януари и упрекнаха силиконката в на ниска цена пиар, като обявиха, че от години Деси парадира с обилните си форми, скъпите и разнообразни екстеншъни и визитите си в естетичните центрове, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР