Плеймейтката Деси Димитрова, известна като Деси Фотосесията, скочи остро срещу

...
Плеймейтката Деси Димитрова, известна като Деси Фотосесията, скочи остро срещу
Коментари Харесай

Деси Фотосесията скочи на Венета Райкова!

Плеймейтката Деси Димитрова, известна като Деси Фотосесията, скочи остро против парадирането на сумата, заделена за лятна отмора на Венета Райкова.

Водещата на " Папараци " в продължение на седмици занимаваше аудиторията си с съответни суми, които е похарчила за топ хотел в турския курорт Анталия.

Деси също бе посетител на същия хотел, само че месец преди Венета да се ориентира към южната ни съседка. Мнозина са на мнение, че точно тя е дала концепция на Райкова за първокласната отмора със фотосите си в инстаграм.

Ето какво написа по този мотив Деси Фотосесията в обществените мрежи:

" В последно време рядко влизам във фейсбук, тъй като не ми остава доста свободно време. Днес напълно инцидентно попаднах на пост на една жена, позната като тв водещ, на която се възхищавах. Наистина! Мислих я за борбена и мощна. Жена, която знае по какъв начин да реализира задачите си...

Но тази БГ комплексарщина да демонстрираме какъв брой коства почивката ни и какъв брой сме се изръсили за нощувка в безценен курорт, ме смути. Толкова фамилии се лишават цяла година, с цел да спестят някой лев и да посетят нашето Черноморие. Това е неуместно и грозно да натрапваш парите, които харчиш пред цяла България! Още повече откакто си известна персона, която би трябвало да бъде кумир и образец за подражателство. "

Източник: plovdiv24
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР