Плеймейтката буквално изкрещява Да пред олтара Плеймейтката мина под венчилото

...
Плеймейтката буквално изкрещява Да пред олтара Плеймейтката мина под венчилото
Коментари Харесай

Ето я булката Златка Райкова. Харесва ли ви?

Плеймейтката безусловно изкрещява " Да " пред олтара

Плеймейтката мина под венчилото с обичания си Карен.

Златка Райкова избра 23 септември, с цел да стане младоженка, само че към момента не е качила фотоси от сватбата си в Инстаграм. За сметка на това приятелката й Светлана Гущерова сподели извънредни фрагменти от събитието, написа HotNews. На къси сторита се вижда по какъв начин подвластна на страстта, Райкова безусловно изкрещява " Да " пред олтара, а от страни до нея пък гримьорът й Цецо Андреев плаче от неспокойствие.

Златка и обичания й Карен са се венчали в Храм Въздвижение на Светия Кръст Господен, който се намира на метри от хотел " Маринела ", където бе в действителност е огромното празненство. На него били поканени 500 посетители, измежду които доста известни имена от родния шоубизнес. Според осведомени самата младоженка персонално е избрала всичко по декора на залата.

Преди дни пазарджлийката си качи кадър, на който сподели част от приготовленията си за огромното събитие, а точно че е подготвена с маникюра. Вместо тривиалните светли цветове, които се избират за женитба, или типичния френски маникюр, хубавицата бе избрала цвят металик и за краката, и за ръцете.

И за Златка, и за Карен това е първи брак. Плеймейтката по този начин и не стигна до олтара с предходния си любим - футболиста Благой Георгиев. С днешна дата обаче плеймейтката го направи с няколко години по-младия от нея арменец.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР