Плеймейтката Ася Капчикова наби маскиран крадец, въоръжен с пистолет. Екшънът

...
Плеймейтката Ася Капчикова наби маскиран крадец, въоръжен с пистолет. Екшънът
Коментари Харесай

Смело сърце! Плеймейтка наби крадец с пищов СНИМКА

Плеймейтката Ася Капчикова наби маскиран апаш, въоръжен с револвер. Екшънът се е разиграл в салон за хубост, където тя се намирала. Вместо да се разпищи и избяга, Ася нападнала крадеца с юмруци.

Всичко се оказва инсцениран грабеж със скрита камера, умислен от фризьора Ивайло Колев и моделката Нора Недкова, а Ася нямала визия за подлия проект.

" Беше на смешка, не беше с неприятна предумисъл. Дори по-късно се смяхме ", показа пред " България Днес " Недкова. И добави: " Нямам омраза с Ася, познаваме се от дълги години. Не сме доста близки приятелки, само че не сме и врагове. Работим в една сфера, няма какво да разделяме ".

Докато Ася чака за процедури в салона, а Ивайло подстригва Нора Недкова, връхлита маскиран апаш, който вади револвер и им желае парите. Ася не му остава длъжна и налита на пердах. В идващия миг Ивайло и Нора я стопират и изясняват, че това е инсцениран обир със скрита камера, а задачата е смешка с Ася. Кадрите са споделени в обществените мрежи, като е показан целият план от основателя на концепцията Нора Недкова. От видеото се вижда по какъв начин Нора и Колев се виждат уединено и разискват подлия проект против Капчикова, като изпипват всеки подробност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР