Плеймейтката Ася Капчикова е една от най-скоро родилите известни българки.

...
Плеймейтката Ася Капчикова е една от най-скоро родилите известни българки.
Коментари Харесай

Ася Капчикова с пищна погача, разкри необичайните имена на близнаците си

Плеймейтката Ася Капчикова е една от най-скоро родилите известни българки. Тя стана майка на близнаци през юни, за които дълго време не се знаеше съвсем нищо, в това число имената.

Капчикова обаче към този момент разкри по какъв начин се споделят бебетата. Това стана ясно, откакто тя направи обилна погача. 

Младата майка сподели определени моменти в Инстаграм страницата си.

На фрагментите в story се вижда богато украсена конюнктура, както и огромна торта, на която са изписани имената на момчетата - Ивиан и Ианик. Повече за избора на имена Капчикова не споделя, само че несъмнено са впечатляващи и истински.

Младата майка посети професионален гримьор преди тържеството и избра бяла риза с черна пола. Два големи мечока пък са измежду първите плюшени дарове, които получиха наследниците на Капчикова.

Виж още:

По-рано Капчикова заяви, че е взела значимото решение да замрази стволови кафези за бъдещето. 

Тя се е доверила на експерти в региона.

" Най-важният миг за мен беше избора на банка за стволови кафези. Когато стигнах до раздела " Стволови кафези " на органайзера, който водех през бременността си, с моя мъж започнахме много дълга полемика по тази тематика. За нас от огромно значение беше да няма медиатори, да е в България и да имаме достъп до нея. Стволовите кафези са клетките на бъдещето ", показа Ася за избора си.

Виж още:

Иначе, както е съвременно напоследък, и Капчикова се похвали с бързо възобновяване. 

В обява в обществената мрежа, плеймейтката показа, че когато е забременяла, е била 44 кг. Преди раждането тежала 64 кг. Две седмици след раждането тя към този момент тежеше 50 кг. без да съблюдава диети, а свалените килограми ги отдава напълно на кърменето, което счита да продължи да прави. " Чувствам се прелестно, а и мисля, че наподобявам по този начин ", написа още тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР