Плеймейкърът на ЦСКА - Стефано Белтраме даде интервю за bTV,

...
Плеймейкърът на ЦСКА - Стефано Белтраме даде интервю за bTV,
Коментари Харесай

Стефано Белтраме: Казаха ми, че ще правя разликата в ЦСКА

Плеймейкърът на ЦСКА - Стефано Белтраме даде изявление за bTV, в което описа забавни елементи към своя живот и интервенцията на сърцето, която претърпява през предишното лято. Филмът за италианеца е озаглавен " Тето - момчето с ново сърце ".

" Проблемът със сърцето ми се случи тъкмо преди летния трансферен прозорец . След като направих добър сезон в Холандия, имаше интерес към мен от разнообразни тимове. Като чух новината за интервенцията на сърцето, си споделих: " Сериозно ли?! Точно в този момент?! ". Имах признаци, че нещо не е наред . По време на мачове или тренировки пулсът ми се качваше до 150-160. Беше рисково, по тази причина взех решение да се подложа на интервенция . Тя е рутинна намеса, нищо особено. Но по-късно два месеца не трябваше да играя. Това беше сложен интервал, само че се завърнах по-силен и в този момент съм на 100 % подготвен и с ново сърце ", описа Белтраме.
 ЦСКА с отлична статистика против Ботев (Вр) за Купата
ЦСКА с отлична статистика против Ботев (Вр) за Купата

" Армейците " имат 7 победи и 2 равенства при голова разлика 19:8

" Когато се реалокирах от Новара в Торино (б.р. - през 2011 г.), беше като сбъдната фантазия, тъй като съм почитател на Ювентус още откогато разбрах какво е футбол. Моят кумир в Юве тогава беше Дел Пиеро . Годината, в която дойдох за първи път в Ювентус, беше неговата последна. Срещнахме се и малко си поговорихме. Втората ми година в Ювентус беше също доста специфична. Имаше интервал от 2-3 месеца, в който бях с първия тим. Там бяха Погба, Пирло, Буфон, Видал ... Беше необикновено да упражнявам с тях ", добави италианецът.

" Най-важният урок, който научих в Ювентус, е какъв темперамент би трябвало да имаш - те знаят, че са най-хубавите в света, само че не стопират да работят всеки ден все по-усърдно, тъй като знаят, че с цел да бъдат на върха, би трябвало да се стараят непрекъснато. Тренирах с Кристиано Роналдо преди два месеца. Запознахме се, поговорихме си малко, притеснявах се, тъй като за мен той е извънреден. Проведохме 11-12 тренировки и видях, че той е като страшилище. Ако можех да открадна едно качество от него, това щеше да е характерът. Той е машина всеки ден без изключение ", добави Белтраме.
 Снимка 467129
Източник:

" 26 януари 2013-а е най-хубавият ден в живота ми до момента. Тогава направих дебюта си за Ювентус против Дженоа в Серия А. Завършихме 1:1. Беше като сбъдната фантазия. Мисля, че аз съм повода да не съумея да се наложа в Ювентус. Бях дребен и може би не подхождах задоволително съществено . Вместо да отивам първи на подготовка и да си потеглям финален, аз бързах да си потегли и да се прибера у дома, което не е доста професионално. Вината е моя ", сподели още Белтраме.
 ЦСКА приема Ботев (Враца) в четвъртфинален дуел за Купата на България
ЦСКА няма право на неточност, в случай че желае да запази фантазията си за успех с Купата на България

" Армейците " одобряват Ботев (Враца) в четвъртфинален мач от шампионата

През сезон 2018/19 година той е съотборник с родния защитник Стефан Велков в нидерландския Ден Бош. Защитникът му изпрати поздрави (сега играе в елитния Валвайк), а Белтраме описа: " Помолих Стефан за съвет, преди да мина в ЦСКА. Той ми сподели: " Отивай незабавно, ще ти хареса. Ти си състезател, който ще прави разликата в тима ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР