Плеймейкърът на Торонто Кайл Лаури отбеляза 9 от всичките си

...
Плеймейкърът на Торонто Кайл Лаури отбеляза 9 от всичките си
Коментари Харесай

Кайл Лаури изведе Торонто до успех в дефанзивната битка със Сан Антонио

Плеймейкърът на Торонто Кайл Лаури означи 9 от всичките си 24 точки в последната четвърт, с цел да помогне на Торонто да победи с 86:83 Сан Антонио в дербито от НБА тази нощ. ДеМар ДеРоузън, който бе определен за участник в " Мача на звездите ", добави 21 точки за канадския отбор, до момента в който Йонас Валанчиунас приключи с " дабъл-дабъл " от 15 точки и 11 битки. Това беше 17-а победа в 20 мача за Торонто като хазаин. За Сан Антонио следващ мощен мач направи центърът ЛаМаркъс Олдридж, който завърши със 17 точки и 14 битки. Испанецът Пау Гасол и австралиецът Пати Милс прибавиха по 15 и 13 точки за " шпорите ".

Брадли Бийл и Кели Убре приключиха с по 26 точки, а Вашингтон означи 45 точки единствено в третата четвърт при успеха на столичани със 122:112 над Детройт като посетител. Домакините изоставаха с 20 точки при започване на второто полувреме, само че понижиха изоставането си до 4 в последната четвърт. Тогава обаче Джон Уол осъществя доста значима тройка, с която Вашингтон поведе със 107:100 и гостите повече не дадоха самодейността на противника си. Андре Дръмънд бе най-полезен за Детройт с 14 точки и 21 битки, а " буталата " позволиха четвърта поредна загуба. С 26 точки на ДеМаре Керъл и 15 на Спенсър Динуиди Бруклин победи Маями със 101:95.

По този метод нюйоркчани сложиха завършек на серията си от 5 следващи загуби в личната си зала " Барклийс Сентър ". Карис ЛаВерт и Джо Харис се регистрираха с по 12 точки за Нетс, а Д'Анджело Ръсел се завърна в игра, откакто пропусна последните 32 мача на Бруклин поради интервенция на лявото коляно. Бившият състезател на Лос Анджелис Лейкърс обаче пропусна всичките си 5 стрелби към коша на Маями. За Маями Хасан Уайтсайд означи 21 точки и прибави 13 битки, а Горан Драгич завърши със 17 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР