Плеймейкърът на Реал Мадрид Еден Азар се контузи отново. Новината

...
Плеймейкърът на Реал Мадрид Еден Азар се контузи отново. Новината
Коментари Харесай

Кошмарът за Азар в Реал не спира - пак се контузи

Плеймейкърът на Реал Мадрид Еден Азар се контузи още веднъж. Новината като че ли към този момент не учудва почитателите на футбола, откакто техничният белгиец е получил мускулно разтежение във вторник, а контузията може да го извади отвън терените за шест седмици.

Parte médico de Hazard.
— Real Madrid C.F. (@realmadrid)
Това значи, че присъединяване му в първия мач о осминафиналите за Шампионската лига против Аталанта на 24-и февруари е под сериозна въпросителна. Травмата е в предната част на лявото бедро. Спокойствието у почитателите на Реал Мадрид, че Азар ще тренира тази заран с останалите си съотборници бе краткотрайни. По време на прегледите на мускулатурата на Азар е открито, че той е нараснал мускулната си отмалялост, което провокира до сериозен риск от по-чести контузии.

Прегледи са правени и във вторник, след което се разбра, че Азар има проблем. Белгиецът бе навън от игра за месец, откакто в края на ноември получи нова мускулна травма. Подобна контузия той имаше и в края на септември. Межу двете травми играчът не тренира две седмици поради ковид. Преди днешната вест Азар е пропуснал 97 дни от последните 159 като състезател на Реал Мадрид.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР