Плейбойката Джулиана Гани не остана длъжна на последната нападка на

...
Плейбойката Джулиана Гани не остана длъжна на последната нападка на
Коментари Харесай

Гани скочи пак на бившия си, изкарвала много пари СНИМКА

Плейбойката Джулиана Гани не остана длъжна на последната подигравка на някогашния си Илиян Найденов. Фитнес инструкторът от Монтана съобщи в изявление, че до момента в който са били семейство, той е носил парите в къщата.

" Винаги, когато съм бил във връзка, съм давал всичко от себе си. Не манифестирам с финансово положение, само че считам, че съм достигнал равнище, в което мога да осигуря прекрасен живот за обичаните си хора. В момента Давид е моето семейство. Джулиана също има свои приходи, без значение какви са, какъв брой са и от кое място идват. Не мога да кажа, че до момента в който сме били дружно, аз съм покривал всички разноски, в това число и нейните. Основно аз устоях фамилията, само че не напълно ", съобщи пред " Уикенд " Найденов.

Жегната от думите му, Джулката стремително извади счетовнодната таблица с доходи за миналата 2021-а.



От информацията не излиза наяве с акуратност какъв брой е проработила за една година, само че пък се вижда, че компанията й не е напълно без доходи. Към разписката, Гани написа: " Това са приходите ми за миналата година, сигурно никой не ме е гледал и не ми е давал ". По-късно силиконката изскочи с поредна подигравка към някогашния размахвайки междинен пръст и посланието: " За някогашните издънки - Лека им пръст ".



Вицът, който сервира на почитателите си също се отнасяше за фитнес гурото....

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР