Плейбой винаги е бил на хребета на вълната по отношение

...
Плейбой винаги е бил на хребета на вълната по отношение
Коментари Харесай

Изкуственият интелект посегна и на Мъжката библия

„ Плейбой ” постоянно е бил на хребета на вълната във връзка с нововъведенията, затвърждаваме позицията си с генериран модел на корицата, сподели основният редактор на изданието в Мексико

Пищна русокоска, с красива усмивка и изящни черти ще краси корицата на Мъжката библия „ Плейбой ” в Мексико другия месец. За страдание обаче тя не съществува.

Саманта Евърли е генериран от изкуствен интелект персонаж, който в границите на няколко месеца съумя да събере над 120 000 последватели в Инстаграм - несъмнено най-вече мъже.

Още по-любопитно от това е, че основният редактор на списанието Артуро Флорес разказва хода на корицата да бъде тази изкуствена дама, като нещо, което ще затвърди позицията на изданието във връзка с „ инклузивността ”.

„ Плейбой ” постоянно е било характеризирано с това, че подхваща хребета на вълната на новите трендове. По този метод ще предоставим на нашите читатели секси артикул, който е иновация ”, споделя Флорес.

Според XChatter - компанията, която основава обликът на Саманта Евърли, виртуалният модел всеки ден си чати с хиляди самотни мъже от цялата планета. „ Тя ” постоянно била другарски настроена - за разлика от същинските дами - и пособия на самотниците да поддържат връзка. „ Няма и проблем обаче да бъде по-мръсна ”, загатва съоснователят на компанията Дерик Манлапег.

И до момента в който това, което „ Плейбой-Мексико ” прави, фактически е тип иновация, то задава и екзистенциални въпроси, свързани със положението на модерното общество, както и метода, по който споделяме в онлайн пространството. Интернет дава благоприятни условия, само че явно, щом към този момент се приема за обикновено виртуални модели да вземат решение проблемите на самотни мъже, търсещи и неможещи да намерят компания в действителния свят, явно се приближаваме към едно много антиутопично бъдеще. Такова, за каквото до неотдавна четяхме единствено по фантастичните книги.

Повече за интернет и бъдещето на връзките четете довечера във Флагман в материала ни „ Тъмна гора ли интернет ”

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР