Плевен има потенциал да се превърне в икономически център на

...
Плевен има потенциал да се превърне в икономически център на
Коментари Харесай

Д-р Валентин Христов: Плевен има потенциал да се превърне в икономически център на Северна България

„ Плевен има капацитет да се трансформира в стопански център на Северна България. В място, в което всеки гражданин се усеща горделив и благополучен “, съобщи през днешния ден при откриването на акцията претендентът на ГЕРБ за кмет на Плевен лекар Валентин Христов.

На конференция в Българска телеграфна агенция той показа главните цели, на които залага в своята стратегия. Д-р Христов е безапелационен, че Плевен може да бъде град с високи приходи, качествено опазване на здравето и обучение, добра инфраструктура, културна и спортна среда, само че за задачата Плевен би трябвало да тръгне по нов, доста по-модерен път – с дейно и транспарантно ръководство, работещо в полза на жителите.

„ Роден съм, пребивавам и работя в Плевен дружно със фамилията си. Горд татко съм на три дъщери. Повечето от вас знаят, че съм доктор – инвазивен кардиолог, и над 15 години церя жителите на Плевен.

Включвам се в конкуренцията за кметското място, тъй като градът ни има голям капацитет, който можем и би трябвало да развием, с цел да живеем по-добре. Аз персонално желая децата ми да намерят бъдещето си тук. Нямам опит в политиката, само че това ми дава преимуществото да виждам проблемите и решенията от друг ъгъл. Познавам хората в нашия град и имам опит в ръководството и работата с хора. Влизам в конкуренцията с високо вдигната глава, с името си и всичко, което нося като полезности и морал “, добави Христов.

Основните цели, на които претендентът на ГЕРБ за кмет на Плевен доктор Валентин Христов залага в програмата си за развиването на града са:

Икономическо развиване на общината и повишение на приходите на жителите

Задържане на младежите в Плевен

Подобряване на градската инфраструктура

Грижа за здравето на хората

Развитие на спорта

Плевен – по-чист и по-зелен

Плевен – на културната карта на България

Хуманна грижа за бездомните животни

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР