Плевен. Благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на

...
Плевен. Благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на
Коментари Харесай

МВР: Благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на дългогодишен колега от Плевен

Плевен. Благотворителен концерт за набиране на средства за лекуване на дълготраен сътрудник от Плевен. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Инициативата се организира под патронажа на началника на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов.
Благотворителен концерт „ Да създадем положително! “ сплоти гении от цялата страна в напъните за набиране на средства за лекуване на старши пожарникар Тихомир Кръстев, дълготраен чиновник СДБПЗН – Министерство на вътрешните работи. На сцената на летния спектакъл „ Кайлъка “ в Плевен излязоха млади гении от Плевен, Хасково, Перник, а на благотворителна галерия – базар бяха показани детски рисунки. Събраните средства от самодейността, извършена под патронажа на началника на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов, ще бъдат преведени на сътрудника по банков път.
Тихомир Димитров Кръстев стартира работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 1981 година. През годините той става пълководец на екип и пълководец на поделение, награждаван е неведнъж за реализирани професионални резултати. Преди година, след заболяване от амиотрофична склероза, старши пожарникар Тихомир Кръстев стартира да губи сили. Лечението е скъпо и фамилията не може да се оправи единствено в тази борба.
Всички, които желаят да подадат ръка на нашия сътрудник, могат да го създадат посредством паричен превод по откритата банкова сметка:
Банка ДСК
IBAN: BG 39 STSA 9300 0021 0804 95
Тихомир Димитров Кръстев
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР