Пленена от Хамас израелска военнослужеща бе освободена в ивицата Газа

...
Пленена от Хамас израелска военнослужеща бе освободена в ивицата Газа
Коментари Харесай

Израелска военнослужеща бе освободена в Газа

Пленена от " Хамас " израелска военнослужеща бе освободена в линията Газа по време на сухопътна интервенция на израелската войска, съобщи ДПА, като се базира на източници от въоръжените сили.

Въоръжените сили споделиха, че военнослужещата, чието име е Ори Мегидиш, е била отвлечена от " Хамас " на 7 октомври.



" Военнослужещата мина медицински обзор, в положително положение е и се срещна със фамилията си ", се споделя в взаимно известие на Израелските сили за самозащита и Израелската работа за сигурност, оповестено през днешния ден в обществената мрежа Екс (доскоро Туитър). Според известието военнослужещата е била освободена нощес. Въоръжените сили разгласиха фотография, на която се вижда тя в прегръдките на своето семейство.

Този уикенд израелската войска разгласи нов стадий във войната против палестинското ислямистко придвижване " Хамас ", което управлява линията Газа, показва ДПА. В допълнение към масираните въздушни удари израелските войски разшириха и сухопътните интервенции, навлизайки на към 3 километра в линията Газа.



Терористи от " Хамас " направиха всеобщо ликвидиране на цивилни жители в Израел на 7 октомври. Повече от 1400 души бяха убити по време на клането и през идващите дни.

По данни на израелската войска минимум 239 души са били отвлечени и отведени в линията Газа. Според армията множеството от заложниците са към момента живи. Сред отвлечените има повече от 20 деца и младежи, показва още армията. Други 40 души към момента са в неопределеност след терористичните офанзиви. Поради неприятното положение на доста от телата идентификацията им също към момента не е приключила.

Според израелски източници измежду убитите и изчезналите има жители на повече от 40 страни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР