Племенницата на бившия руски шпионин Сергей Скрипал ще участва в

...
Племенницата на бившия руски шпионин Сергей Скрипал ще участва в
Коментари Харесай

Племенницата на Скрипал ще участва в местните избори като част от партията на Путин

Племенницата на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал ще взе участие в изборите за районен парламент в Русия като част от листата на партията на президента Владимир Путин " Единна Русия ". 
 Медиците за пръв път разкриват детайлности за лекуването на Скрипал  Лекарите на Сергей и Юлия Скрипал не очаквали двамата да оживеят  Юлия Скрипал: Шокирана съм от отравянето, уповавам се да се върна в родината си
Виктория Скрипал ще взе участие за изборите за районен парламент за Ярославълска област, заяви Politico.

От партията оповестиха, че са подкрепили Виктория поради " нейната дейна гражданска позиция ".

Сергей Скрипал и щерка му Юлия бяха отровени с нервнопаралитично вещество в английския град Солсбъри. Лондон упрекна Русия за офанзивата, а Москва отхвърли изрично да има нещо общо.

След отравянето Виктория Скрипал изиска да замине за Англия, с цел да се види с роднините си, само че английските управляващи ѝ отхвърлиха виза.  

Юлия Скрипал разгласи в изявление след отравянето, че не желае помощ от съветското посолство, само че се надява след време да се върне в Русия. 

Москва пък разгласи, че не знае дали Юлия не е била принудена да каже това и дали с татко ѝ не са заложници на Лондон. 

В изявление пред съветска телевизия пък Виктория Скрипал разяснява, че няма доверие на следствието на английските управляващи, и изрази мнение, че английското разузнаване е манипулирало Юлия Скрипал да откаже помощ от съветското посолство. 

Изборите за регионалното законодателно заседание ще бъдат на 9 септември.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР