Племенницата на американския президент Доналд Тръмп, заведе дело срещу американския

...
Племенницата на американския президент Доналд Тръмп, заведе дело срещу американския
Коментари Харесай

Племенницата на Доналд Тръмп го съди за измами

Племенницата на американския президент Доналд Тръмп, заведе дело против американския водач и двама други нейни родственици, като ги упрекна в машинация, която я е лишила от забележителна част от наследството, което й се поставя. Тя заведе дело във Върховния съд на Ню Йорк, в което желае от роднините си обезщетение за 500 000 $, и покриване на всички правосъдни разноски.
Племенницата на сегашния американски водач твърди, че след гибелта на татко й Фред Тръмп-младши, брат на сегашния американски водач през 1981 година, тя и брат й би трябвало да наследят дяловете на татко си в компании за недвижими парцели. Както обаче се показва в правосъдния иск, Доналд Тръмп и по-голямата му сестра, пенсионираната съдийка Мариан Тръмп-Бари, със съучастието на фамилния юрист, са лишили Мери Тръмп, която по това време е била на 16 години, от правото да се разпорежда с тези активи. че акциите в тези компании се правят оценка на милиони долари.
 Племенницата на Тъмп счита, че той страда от разстройство на личността Племенницата на Тъмп счита, че той страда от разстройство на личността
Роднините на Доналд Тръмп не считали, че той се отличава със специфичен разум. Това съобщи пред Си Ен Ен племенницата на американския презид...
Друго главно обвиняване гласи, че 1999 година, след гибелта на бащата на сегашния президент на Съединени американски щати Фред Тръмп-старши, Доналд Тръмп и брат му са ожказали напън върху Мери, тъй че тя се съгласи да одобри не повече от 30 милиона $ от дядо си.
Това лято „ Твърде доста и в никакъв случай задоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек ”. В него племенницата на американския водач, която е лекар по клинична логика на психиката, твърди, че 74-годишният Доналд Тръмп заради отрицателното въздействие на фамилията му е лишен от емпатия и страда от доста комплекси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР