Племенникът на двойка, убита от мечка гризли в Канада, разкри

...
Племенникът на двойка, убита от мечка гризли в Канада, разкри
Коментари Харесай

Семейството разкрива тревожно последно съобщение, изпратено от двойка, убита от гризли в Канада

Племенникът на двойка, убита от мечка гризли в Канада, разкри последното известие, изпратено от тяхното сателитно устройство.

Дъг Инглис и Джени Гусе, и двамата на 62 години от Албърта, Канада, пътуваха с раница в Националния парк Банф. Двойката се е срещала постоянно с племенника на Инглис Колин Инглис, съгласно канадската телевизия CBC. Инглис сподели на телевизионния оператор, че двойката се е записала по-рано на 29 септември, с цел да му кажат, че основават лагер, само че по-късно вечерта е пристигнало по-тревожно известие от тяхното GPS устройство.

„ Съобщението гласеше: „ Мечка нападна неприятно “, сподели Инглис пред CBC. „ Очевидно тази нощ беше началото на това, което продължава да бъде развой на тъга. Имате това уведомление, знаете, че се случва нещо неприятно. Нямате доста информация. “

CBS News заяви по-рано.

Инглис сподели, че той и други членове на фамилията са вярвали, че двойката е употребила електронни четци в палатката, какъвто е бил техният табиет, когато се е случило нападението. CBC заяви, че в смачканата палатка са открити два електронни четци.

Инглис също сподели на CBC, че има признаци, че двойката се е пробвала да изплаши мечката, в това число празна кутия със спрей за мечки.

„ Имаше битка и битката не остана на едно място “, сподели той пред телевизионния оператор.

Кучето на двойката също беше убито при офанзивата, заяви CBC.

Служителите на парка споделиха, че са евтаназирали мечката гризли, виновна за нападението. Според управляващите мечката " проявявала нападателно държание ". Ройтерс заяви, че малко офанзиви на мечки гризли са съдбовни, само че сходни срещи сред мечки и хора се усилват, защото от ден на ден хора се занимават с действия навън.

Двойката беше съхранявала храната си вярно в лагера и регионът беше отворен за обществеността, без предизвестия за мечки. Инглис сподели, че двойката просто е била на „ несъответствуващото място в несъответствуващото време “.

Смъртта на двойката означи второто съдбовно нахлуване от мечка гризли в Северна Америка тази година. През юли мечка гризли разкъса смъртоносно жена на горска пътека западно от националния парк Йелоустоун. По-късно мечката беше евтаназирана, откакто нахлу в къща покрай Уест Йелоустоун през август.

По-рано през септември ловджия в Монтана беше грубо наранен от мечка гризли.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР