Плеада президенти уважиха галавечерята по повод 100-годишния юбилей на волейбола

...
Плеада президенти уважиха галавечерята по повод 100-годишния юбилей на волейбола
Коментари Харесай

Любо Ганев: Искам не само да поздравя, но и да се поклоня пред белите коси на всички ветерани, които са дали живота си за българския волейбол

Плеада президенти почетоха галавечерята във връзка 100-годишния празник на волейбола в България. Президентът на страната Румен Радев и един от предшествениците му - Петър Стоянов, президентът на интернационалната федерация доктор Ари Граса и Александър Боричич, който е отпред на европейската конфедерация, както и президентите на доста клубове, бяха измежду гостите на събитието.

Церемонията във връзка празника на най-успешния ни групов спорт бе с акцент върху легендите на българския и международния волейбол, както и на всички хора и клубове с принос в развиването му през годините.

На галата участваха министърът на  младежта и спорта Весела Лечева, някогашният подобен Красен Кралев и доста други известни персони от спорта.

88 души - заслужили медалисти от разнообразни шампионати, бяха наградени от БФВ с почетни плакети, от тях участваха 52.

Президентът на БФВ Любо Ганев получи плакети от представители на разнообразни федерации от Европа, които почетоха събитието.

" Искам освен да поздравя, само че и да се поклоня пред белите коси на всички ветерани, които са дали живота си за българския волейбол. Честито, митове! Честит 100-годишен празник! " - това бяха част от думите на президента на Българската федерация по волейбол Любо Ганев към именитите ни волейболисти по време на церемонията по отбелязването на 100-годишнината на волейбола в България!

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР