PlayStation Portal Remote Player има 8-инчов LCD екран и поддържа

...
PlayStation Portal Remote Player има 8-инчов LCD екран и поддържа
Коментари Харесай

PlayStation Portal Remote Player – гейминг от разстояние


PlayStation Portal Remote Player има 8-инчов LCD екран и поддържа Full HD 1080p резолюция
(снимка: Sony / A1 България)

Н ово устройство за гейминг от разстояние предложи на пазара у нас А1 България. Това е отдалеченият плейър PlayStation Portal Remote Player , който не изисква потребление на тв приемник и e разполагаем на преференциални цени за лоялните клиенти на телеком оператора.

PlayStation Portal Remote Player разрешава на потребителите да играят обичаните си игри, конфигурирани на PS5, на всички места в дома си, без да е належащо да употребяват тв приемник. Единствено е нужно да разполагат с добра Wi-Fi връзка, посредством която да стриймват наличието от главната подпора към PlayStation Portal.

Устройството се явява ергономичен вид за занимания с PS5 игри, даже и в случаите, когато потребителите не са в помещението с домашния тв приемник. Има 8-инчов LCD екран и поддържа Full HD 1080p резолюция и до 60 фрагмента в секунда. Функциите на безжичния контролер DualSense, като мигновена противоположна връзка и бутони, които се приспособяват за потребностите на играта, усъвършенстват гейминг прекарването.

PlayStation Portal Remote Player стриймва наличието от главната подпора
(снимка: Sony / A1 България)

Любителите на гейминга измежду лоялните клиенти на А1 могат да закупят PlayStation Portal с проект за закрепена услуга на преференциални цени. Устройството се предлага на специфични цени за членовете на А1 клуб от 449,99 лв. в брой и от 14,99 лв. на месец на погашение за 36 месеца с проект за закрепена услуга от телекома.

Потребителите могат да закупят в магазините на телекомуникационния оператор и онлайн на A1.bg.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР