PlayStation обявиха датата, на която ще се появи PS5 версията

...
PlayStation обявиха датата, на която ще се появи PS5 версията
Коментари Харесай

PS5 версията на Uncharted: Legacy of Thieves Collection излиза в края на януари

PlayStation оповестиха датата, на която ще се появи PS5 версията на Uncharted: Legacy of Thieves Collection: 28-ми януари.

Анонсирана при започване на септември, специфичната сбирка включва две от най-хубавите игри от поредицата: Uncharted 4: A Thief’s End и допълнението Uncharted: The Lost Legacy. За страдание, датата, на която ще се появи сборния комплект от модифицирани версии на игрите, не се оповестява. Освен това, двете игри излизат без мултиплейърните си режими. Както може да се чака, пакетът включва редица усъвършенствания и оптимизации, ориентирани към сегашния хардуер и главните преимущества на DualShock контролера, като хаптична противоположна връзка и адаптивна симулация, придаваща на прекарването от играта оптимално възприятие на натурализъм. Осигурена е поддръжката на 3D аудио, Performance и Performance+ режими (120fps, 1080p), поддръжката на 4К и други Размерът на инсталационния файл ще е съвсем 90GB (89.91GB), а цената на пакета – €49.99.

Ако притежавате PS4 копие на Uncharted 4: A Thief’s End, Uncharted: The Lost Legacy или на the Uncharted 4: A Thief’s End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle, то ще може да си закупите Legacy of Thieves Collection за 10 евро. Тази опция ще е налична от 28-ми идващия месец, само че не и за тези, които са си закупили Uncharted 4 посредством PlayStation Plus, споделят от компанията в блога на PlayStation.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР