PlayStation 5 е най-популярната конзола за видео игри през последната

...
PlayStation 5 е най-популярната конзола за видео игри през последната
Коментари Харесай

Лимитирана серия Toyota Yaris се продава в комплект с PlayStation 5

PlayStation 5 е най-популярната подпора за видео игри през последната година, а закупуването ѝ е извънредно мъчно. Въпреки рекордните продажби, продуктът на Sony се разпродава за минути в множеството магазини, а искащите да го закупят заплащат нереално високи цени за него. Сега от Toyota дават опция на някои от искащите да закупят кола, а в допълнение да получат и игралната подпора, дружно с безвъзмездна игра.
`Лимитирана

Японците направиха лимитирана версия на Yaris, носеща името GR Sport GT7 (Gran Turismo 7) Edition, която ще се създаде в едвам 100 броя. Желаещите да поръчат колата могат да го създадат от 4 март в Испания, като все още не е доказана цената за модела. Освен конзолата и играта към нея, специфичният Yaris се отличава още и с богато серийно съоръжение, както и 1.5-литров бензинов мотор със 114 конски сили.

`Лимитирана

Серийното съоръжение включва специфичен сив цвят наименуван Gris Dynamique, 18-цолови джанти в двуцветна композиция, персонализиран ключ, както и табелка в интериора, която демонстрира индустриалния номер на колата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР