Плавателни съдове, свързани с най-големия търговец на зърно в Русия,

...
Плавателни съдове, свързани с най-големия търговец на зърно в Русия,
Коментари Харесай

Уолстрийт джърнъл: Русия изнася откраднато от Украйна зърно

Плавателни съдове, свързани с най-големия търговец на зърно в Русия, са изпратили хиляди тонове откраднато украинско зърно до международни купувачи, употребявайки комплицирана система от така наречен " захранващи кораби " (средно огромни товарни кораби) и плаващи кранове, според , представено от БНР.

Корабите са свързани посредством тяхно ръководство или благосъстоятелност от компании, следени от съветския предприемач Пьотр Ходикин, който от своя страна има RIF Trading House LLC, най-големият експортьор на зърно в Русия и огромен състезател на международните пазари на зърно, съгласно корпоративни и правни документи, прегледани от финансово издание.

Според следствието на финансово издание украинското зърно се придвижва контрабандно до пристанищния град Севастопол, където се товари на дребни плавателни съдове, които го трансферират на товарни кораби. След това зърното се изнася по целия свят.

В отчета на " Уолстрийт джърнъл " се твърди, че Русия е продала " хиляди тонове " украинско зърно в международен мащаб. Твърди се, че потреблението на по-малки лодки за претоварване и задържането на товарните кораби надалеч от пристанището на Севастопол понижава риска купувачите да схванат, че зърното е добито нелегално.

Освен това от време на време то се смесва с съветско зърно за експорт, " с цел да се прикрие в допълнение произходът на товара ", се показва още в следствието на финансовото издание.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР