Плаването насън с лодка или кораб в спокойна вода предвещава

...
Плаването насън с лодка или кораб в спокойна вода предвещава
Коментари Харесай

Какво означава, ако сънуваш лодка

Плаването насън с лодка или транспортен съд в спокойна вода предвещава шанс, а в бурно море или река - неприятности.

Падането във вода насън съставлява огромна заплаха.

Ако сънувате, че сте в лодка с други хора, това значи, че ще изпитате доста наслада в компанията на радостни хора, които не подценяват земните удоволствия. Ако лодката ви се преобърне, това ви заплашва с финансов провал, в случай че се включите в съблазнително, само че рисковано начинание.

Ако насън се окажете победител в съревнование по гребане, това значи, че вашият ухажор ще спре да ревнува съперника си. Ставайки победител, вие елементарно ще печелите сърцата на противоположния пол и вашите каузи ще се развият по най-благоприятния метод.

Ако насън се качите на лодка, която плува в спокойна вода - дълго време няма да останете без самочувствие, което пък ще оказва помощ на шанса ви.

 Лодка насън

Плаване в лодка с сътрудник ви дава обещание ранен брак и елементарен живот.

Ако плувате във воден басейн с бурни талази - ще би трябвало да преодолеете някакви компликации и единствено по-късно щастието ще е допустимо.

Ако имате гребла и те попаднат в нечиста вода - очаквайте отчаяние в бизнеса.

Плитка и бърза река дава обещание безразсъдни и несериозни дейности, елементарно занимание, което обаче ще донесе единствено скука.

Като цяло да видите вода към себе си, е знак за значими събития в бъдеще. В тези сънища е добър знак, в случай че плувате в чисти и спокойни води. Ако транспортен съд или лодка плава към вас, всичко ще бъде наред, в случай че водата е спокойна.

Бурните талази ви заплашват с бурни паники.

Сънят е доста удобен, в случай че вие сами или с приятелите си се качвате на транспортен съд или се качвате на лодка - това значи, че ви чака поредност от триумфи. Падането зад борда е неприятен знак, в случай че не приемате съня като предизвестие.

Да сънуваш, че си в лодка, е обвързвано с усеща на вяра и преданост, само че може да значи промяна на дома, местожителството; вода в лодката - може да значи печалба; корабоплаване по река - триумф в бизнеса.

 Символика на лодката в съня

Да видиш гребла в ръцете си по време на сън, предвещава разочарования - може да пожертваш личното си благоденствие в поддръжка на другите. Загубата на греблата значи неефикасно изпитание да завършите проектите си. Счупеното весло е знак, че дълго чаканата наслада внезапно ще бъде сменена от тъга. Да стигнете до брега предвещава победа.

Да сънуваме, че плаваме в лодка с гребла, също може да отбелязва битката на индивида с природата. Те символизират опълчването ни на силите на природата, които попречват реализирането на нашите желания.

Сънят, в който отивате или се подготвяте за пътешестване с лодка с гребла, е сън, обвързван с битката против събитията. Може да почувствате изтощеност по време на работа, меланхолия заради неспособност да се справите с финансови каузи, междуличностни или професионални връзки.

Може би непрекъснато се стремите към прогрес в живота или чувствате неналичието на поддръжка от чиновници, брачен партньор / брачна половинка, други лица?

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР