Плътна мъгла е обхванала Пловдив и околността след вчерашния потоп.

...
Плътна мъгла е обхванала Пловдив и околността след вчерашния потоп.
Коментари Харесай

След потопа - плътна мъгла! Шофирайте внимателно

Плътна мъгла е обхванала Пловдив и покрайнината след вчерашния потоп. Видимостта е ниска, което мощно затруднява придвижването.

Шофьори, карайте деликатно! Улиците са рискови поради ситуацията сега, приканват от КАТ.

Пожарни от София, Кърджали, Карлово и Стамболийски ще продължат да отводняват през днешния ден Пловдив. На територията на града работят всички екипи от пловдивските служби на „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ и от Карлово и Стамболийски. В тяхна помощ са и по 2 автомобила от София и Кърджали с общо 10 помпи.

Служителите са получили над 650 сигнала за наводнени жилищни и публични здания, четири лечебни заведения, избени пространства.

Снощи в постройката на ОДМВР - Пловдив заседава ексклузивен спешен щаб под управлението на ст. комисар Ат. Илков. Над 20 патрулни автомобила бяха ситуирани по невралгичните точки в града. Там имаше и дежурни екипи на Оперативна програма " Чистота " и почистващата компания КМД.

По отношение на придвижването на коли се обрисуват няколко сериозни точки – на Коматевски пътен възел, кръговото на Скобелева майка, подлезът на „ Гладстон “ и елементи от бул. „ Менделеев “ и бул. „ Санкт Петербург “.

Три общински репатриращи автомобила изтеглят закъсалите коли. Работата на взаимните екипи за цялостното нормализиране на ситуацията продължава.

Снощи бяха затворени за придвижване подлезите на Скобелева майка и Гладстон, бул. Марица юг под моста на УХТ, бул.Васил Априлов стоманен мост, Шести септември преди Адата до Макдоналдс, Найчо Цанов, елементи от бул. Санкт Петербург, бул. Освобождение до военните поделения, Коматевско шосе, сектори от бул. Христо Ботев от Сточна гара до бул. Източен.

Екипът на Marica.bg ще следи положението на пътищата в града и ще ви осведоми за обстановката след бедственото състояние в неделя!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР