Платформата за онлайн игри Roblox може да се похвали с

...
Платформата за онлайн игри Roblox може да се похвали с
Коментари Харесай

Razer анонсира клавиатура, мишка и слушалки в стил Roblox

Платформата за онлайн игри Roblox може да се похвали с близо 60 милиона дейни консуматори дневно, тъй че не е изненада, че производителят на геймърски хардуер Razer реши да пусне серия от устройства в този жанр. Плодът на съдействието сред Razer и Roblox е геймърска клавиатура, мишка и слушалки.

Новите артикули са основани на известните модели устройства на Razer, като механичната клавиатура BlackWidow V3, геймърската мишка Orochi V2 и слушалките Barracuda X. Това, което отличава периферните устройства Razer Roblox Edition от останалите пуснати преди този момент сходни серии е, че дружно с клавиатурата, мишката и слушалките, купувачът ще може да получи и вътреигрови предмети в Roblox.

Например, когато купувате клавиатурата BlackWidow V3, можете да украсите своя аватар с крила от две клавиатури. Имайте поради, че всяко от устройствата в стила на Roblox е по-скъпо от истинския модел.

Можете да получите мишката за $90, а за слушалки и клавиатурата ще би трябвало да платите надлежно $130 и $180. В същото време, елементарната версия на мишката Orochi V2 в бяло или кварц коства $70.

Всички устройства Razer Roblox Edition ще бъдат налични за покупка от 28 април. Можете да ги закупите от уеб страницата на производителя, както и от някои други онлайн-платформи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР