Платформата за граждански диалог "Европа в нашия дом", стартира официално

...
Платформата за граждански диалог "Европа в нашия дом", стартира официално
Коментари Харесай

Гражданският диалог Европа в нашия дом стартира на 11 февруари във Велико Търново

Платформата за цивилен разговор "Европа в нашия дом ", започва публично на 11 февруари 2019 година (понеделник) във Велико Търново. Събитието ще се организира в Аулата на ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий ", а началният му час е 11:00 ч., оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

В рамките на гражданския разговор "Европа в нашия дом " ще бъдат дискутирани националните и локалните политики в областта на образованието. На вниманието на обществеността ще бъде показано развиването на другите обитаеми места в съответния район и по какъв начин европейската взаимност е съдействала за това. Организирането на гражданска платформа по тематика обучение ще стимулира доста младежи за повече познания и переспективи за просперитета на България и Европа.

На форума в Аулата на ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий " ще участват ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, неговите заместници Таня Михайлова и Деница Сачева, зам.-председателят на просветителната комисия в Народното събрание Галя Захариева, както и кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов и регионалният шеф на Велико Търново проф. Любомира Попова. На гражданския разговор в остарялата ни столица са поканени да вземат присъединяване и представители на просветителните, университетските и публичните среди от района.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР