Платформата за електронна търговия eMAG стартира , с която предлага

...
Платформата за електронна търговия eMAG стартира , с която предлага
Коментари Харесай

Стартира програмата „От България”

Платформата за електронна търговия eMAG започва , с която предлага на дребните локални производители опцията да получат достъп до един от най-големите български канали за онлайн извършване на покупки посредством стартиране на техните артикули за продажба в eMAG Marketplace. Очакванията на компанията са, че през първата година почти 200 локални производители ще се възползват от програмата.

„ За дребните бизнесмени регистрацията в eMAG Marketplace е опция за достъп до над един милион евентуални клиенти, а за потребителите – за елементарно и бързо закупуване на локалните артикули, които търсят, без значение от това къде в страната се създават. По този метод eMAG ще поддържа дребните производители и занаятчийските обичаи. Повишеното търсене ще докара до нови работни места и по този начин за локалните общности резултатът на програмата ще бъде дългогодишен и устойчив”, споделя Разван Бланита, шеф на eMAG Marketplace България.
 d
Едно от главните преимущества на програмата са над 1 200 000 евентуални клиенти, на които локалните производители ще могат да оферират своите артикули, откакто се причислят към eMAG Marketplace. Те ще могат да се възползват и от поддръжката на eMAG при стартирането на тяхното онлайн наличие в платформата eMAG Marketplace. Допълнително, за тях ще има по-ниски комисионни, а за Неправителствени организации, регистрирани в програмата, комисионната ще бъде 0%.

За да бъдат по-лесни за различаване от страна на клиентите, продуктите в програмата ще бъдат маркирани на уеб страницата и в мобилното приложение на eMAG с етикет „ От България “.

Очакванията на eMAG са, че за първата година почти 200 локални производители ще се включат в програмата с над 25 000 продукта. В момента търговците, регистрирани в eMAG Marketplace, които дават отговор на условията на , оферират над 1000 продукта в 29 категории.

Кой може да се включи в програмата?

В могат да се включат и да се възползват от преимуществата на програмата дребни производители, неправителствени организации със самофинансирани индустриални действия и занаятчийски Едноличен търговец – без значение от сферата им на активност, като се изключи хранителната промишленост. Техният оборот, регистриран през последната фискална година, би трябвало да не надвишава 150 000 лв..

Прогнозите са, че пет години след стартирането на „ От България “ дребните производители, регистрирани в програмата, ще са осъществили посредством платформата eMAG Marketplace общи продажби, възлизащи на 14,2 милиона лв.. Търговците, които желаят да продават посредством eMAG Marketplace в границите на самодейността, би трябвало да създават в България, в сходство с всички законови правила и разпореждания, като техните артикули могат да включват занаятчийски произведения, направени в дребни серии.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР