Платформата за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама! празнува

...
Платформата за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама! празнува
Коментари Харесай

Платформата Oх, на мама! навършва 2 години

Платформата за бъдещи и сегашни родители Ох, на мама! чества своя втори рожден ден. Сайтът, част от цифровата медийна и софтуерна компания Нет Инфо, предлага надеждна и потребна информация от планирането на бременността до първите години от живота на детето. Съдържанието в Ох, на мама! е деликатно подбрано от многоуважавани експерти, педиатри и екипи от реномирани лечебни заведения, с цел да предложи достоверни и тествани обстоятелства на бъдещите родители.

Една от най-търсените тематики от основаването на уеб страницата досега, е обвързвана с информация за забременяването – проблем, с който доста хора се сблъскват в днешно време. Част от най-предпочитаното наличие в Oх, на мама! е обвързвано и с отговорите на зараждащите въпроси за проблемите, развиването, храненето и интензивностите, съпътстващи развъждането на едно бебе.

В платформата Ох, на мама! всеки консуматор може да сътвори персонален профил, с цел да получава персонализирани рекомендации и препоръки съгласно интервала, в който се намира като родител. Сред любопитните функционалности на уеб страницата попадат и оферти за имена на бебе, калкулатор на термин, имунизационен календар, одобрен от Министерство на здравеопазването, речник на бременността и други принадлежности.

За Ох, на мама!

Платформата Ох, на мама! е създадена в съдействие с лекари, специалисти и профилирани екипи от реномирани лечебни заведения. Целта на уеб страницата e да провежда наличието в меродавен и благонадежден източник на информация, който да помогне на бъдещите и сегашни родители в комплицираната задача да отглеждат децата си. Ох, на мама! съпровожда родителите от стадия на обмисляне на бременността до три години след раждането на детето.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг Груп, която доближава до 86% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. януари 2022г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР