Платформата е първата по рода си в света и се

...
Платформата е първата по рода си в света и се
Коментари Харесай

Блокчейн компанията Jarvis Edge прави платформа за търговия с финансови инструменти

Платформата е първата по рода си в света и се чака да започва в края на годината

Jarvis Edge, бързо разрастваща се блокчейн компания, построява платформа, в която потребителите могат да търгуват от един акаунт с всички познати финансови принадлежности, в това число и крипто валуги. Платформата е първата по рода си в света и се чака да започва в края на годината.
На процедура компанията основава финансова екосистема с два съществени съставния елемент. Първият е единственият контролиран ексчейндж, даващ достъп до всички финансови пазари в света единствено от един акаунт (форекс, акции, крипто валути, метали и други). Вторият е обединяване на блокчейн приложения, което да ги направи по-достъпни за потребителите и също управляеми от един акаунт (например " миньорство ”, заеми, шерване на компютърни запаси и други).
Регулираният ексчейндж ще е с два интерфейса – единият е за експерти и ще съдържа всички трейдинг принадлежности, които те употребяват, а другият ще е за хора, които занапред навлизат в трейдинга. Инвестирането в акции, крипто валути и други също се става единствено с един клик. Екосистемата е отворена и разрешава на разработчици да основат лични приложения на всеки един език за програмиране – както за уеб, по този начин и за мобилна версия.
" Проектът ни е упорит и има за цел да запознае хората с опциите на блокчейн технологиите и да ги направи по-достъпни до тях. И в случай че те преценяват, да се включат. Това има силата да придвижи блокчейн в живота на всеки, без да е нужно да схваща в елементи по какъв начин работи самата технология. А тя несъмнено има капацитета да докара до гражданска война във финансовите системи, само че към момента е на стадий, в който е неразбираема за доста хора. Jarvis Edge работи да промени това " – сподели Паскал Таларида, съосновател на компанията.
Компанията Jarvis Edge, която стои зад плана, е бързо разрастващо се българо-френски стартъп, учреден преди година. Създателите са финансови експерти и трейдъри с повече от 15 години опит, известни във Франция и в Европа. България е определена от тях за място за създаване и развиване на този план, защото има забележителен капацитет – както надарени и способни програмисти и финансови експерти, по този начин и отвореност към разбиране на новите технологии. Това дава капацитет на страната ни бързо да се трансформира в блокчейн и ИТ хъб в района.
Компанията също по този начин провежда редица събития в границите на самодейността Blockchain Hub Bulgaria, които събират запалянковци и обогатяват познанията си в региона. Една от задачите на Jarvis Edge е да способства за огромната смяна – всеки, който желае, да има достъп до всички благоприятни условия, които блокчейн технологията обезпечава.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР