Платформата автоматизира всички бизнес процеси в Темподем ЕООД SAP S/4HANA

...
Платформата автоматизира всички бизнес процеси в Темподем ЕООД SAP S/4HANA
Коментари Харесай

Българска компания внедри SAP S/4HANA

Платформата автоматизира всички бизнес процеси в Темподем ЕООД

SAP S/4HANA се явява идващото равнище в еволюцията на системите за бизнес ръководство

Система SAP S/4HANA обгръща всички бизнес и индустриални процеси на „ Темподем ” ЕООД и ще помогне на компанията за произвеждане на картон да стане по-гъвкава и конкурентоспособна на пазара, оповестиха от внедрителя на високотехнологичното решение ScaleFocus.

В продължение на 9 месеца екипите на двете компании са използвали модули за Производствено обмисляне, Счетоводство, Финансов надзор, Управление на запаси и материали, Продажби, Дистрибуция и Качествен надзор. Внедряването е осъществено с използване на най-хубави SAP практики при „ Greenfield ” планове.

Очаква се SAP S/4HANA да докара до усъвършенствани бизнес резултати и да понижи оперативните разноски на Темподем, с помощта на автоматизацията на процесите посредством опростената платформа за ръководство. Новата система ще обезпечи цялостна бистрота на всички бизнес равнища, прогнози в действително време, както и разбор и симулации, които да доведат до усъвършенствани бизнес решения и оптимални индустриални резултати в кратковременен и дълготраен проект.

„ С разрастването на нашия бизнес, внедряването на сходна новаторска система е разумна и неизбежна стъпка към цифровото бъдеще ”, показа инж. Ивайло Димитров, изпълнителен шеф на Темподем. SAP S/4HANA прави бизнес и индустриалните процеси на компанията по-гъвкави, автоматизирани и елементарно управляеми.
още по тематиката
Това е първата внедрена в България система за бизнес ръководство от ново поколение  – SAP S/4HANA, акцентира Пламен Цеков, изпълнителен шеф на ScaleFocus, оторизиран сътрудник на SAP. По неговите думи, решението за инвестиция в партньорство със SAP се оказва от основно значение за развиването на ScaleFocus и предлаганите от компанията услуги.

Платформата се явява последващо равнище в еволюцията на системите за бизнес ръководство, като подкрепя фирмите при ръководството на всеки аспект от бизнеса им. Тя е основана върху революционната „ in-memory ” база данни HANA и дава експедитивност на работа, аналитичност, автоматизация на процеси и потребителско преживяване без аналог на пазара.

Темподем е първата частна фабрика за произвеждане на гофриран картон в страната, която прави началните си стъпки в края на 1996 година, а в този момент персоналният й състав е над 150 души. Ръководството на компанията непрекъснато разнообразява номенклатурата на предлагания амбалаж, което разрешава на Темподем да уголемява пазара си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР