Платете ми по 1 милион лири на снимка и ще

...
Платете ми по 1 милион лири на снимка и ще
Коментари Харесай

Скандално! Изнудвач иска 1 млн. паунда за снимка на Шумахер в кома

" Платете ми по 1 милион лири на фотография и ще получите фрагменти на Михаел Шумахер, който е в кома от 29 декември 2013 година "

 

Така звучи предложение, отправено към могъщи европейски медийни компании от неизвестен създател на фотосите. Скандалната оферта отприщва голям скандал.

Легендарният водач от Формула 1 Михаел Шумахер е прикрит от света след случая по време на ски почивка във френския курорт Мерибел в края на 2013 година

Оттогава единствено строго избран кръг от хора има достъп до седемкратния международен първенец. Именно един от тях е направил скандалните фотоси. Твърди се, че това е станало в дома на Шумахер край езерото Женева в Швейцария. След това е опитал да ги продаде на медиите, търсейки за всяка една от тях по 1 милион паунда. Но абсурдът по бързата процедура стига до съда.

Медиите, на които са били препоръчани фотосите, са се свързали със фамилията на Шуми, което да удостовери, че в действителност съществуват такива фрагменти. Това води до реакция на Корина - брачната половинка на Михаел. Тя се снабдява с експресно правосъдно решение, възпиращо разпространяването на фотографията. Корина прави опит да разбере кой от имащите достъп до брачна половинка й е направил фотографиите, само че към този момент няма информация дали е стигнала до истината.

Прокуратурата в немския град Офенбург удостоверява, че е прегледано дело по случай, в който незнаен човек е направил секрети фотоси на Михаел Шумахер и е опитал да ги продаде за извънредно огромни суми. Пред съда огромна европейска медийна компания е признала, че е получила оферта за фотосите, само че в никакъв случай не е виждала доказателства за тяхното битие.

Скандалът се развихря скоро откакто се разбра, че Михаел Шумахер, Корина и двете им деца Джина и Мик ще се реалокират в Майорка. Семейство Шумахер е купило парцел с повърхност над 54 000 квадратни метра, намиращ се в Пуерто де Андракс, Майорка, на цена от 2,8 млн. евро.

Имотът разполага с красива панорама и е покрай морето. Твърди се, че фамилията на Шуми ще прекара там идната зима, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР