*Платена публикацияДо 25 души ще имат възможността да разширят и

...
*Платена публикацияДо 25 души ще имат възможността да разширят и
Коментари Харесай

Обновената изцяло SEO академия SERP Acad. стартира в началото на 2024 г.

*Платена обява

До 25 души ще имат опцията да разширят и надградят знанията си в областта на оптимизацията за търсещи машини. Толкова е оптималният брой курсисти в границите на напълно SEO академията - SERP Acad. Третото издание на просветителната стратегия започва на 13 януари 2024 година и за следващ път се осъществя с поддръжката на Стопански факултет към Софийски университет “Св. Климент Охридски ” , формален сътрудник на академията.

“Партньорството със Стопански факултет към Софийски университет “Св. Климент Охридски ” усилва доста степента на доверие към нашите старания и дава сигнал, че отговаряме на най-високите стандарти за качество и нравственос ”, разяснява Никола Минков , изпълнителен шеф на най-международно награждаваната SEO организация у нас - Serpact, която е и идейният мотор зад академията. 

“Всеки записал цялостната стратегия и приключил я сполучливо, ще получи документ за следдипломна подготовка в границите на Софийския университет ”, добави той.

Курсистите могат да запишат както цялостната стратегия, по този начин и да избират сред всеки от четирите модула.

Въведение в SEO с Евгени Йорданов , CEO на NEXT BASKETТехническо SEO с Деян Стоянов , Head of On-Page SEO в SerpactСемантично SEO с Тереза Светославова , Semantic SEO пълководец в SerpactCPS - Content promotion strategy с Борислав Арапчев , SEO пълководец в Serpact

Обучението е уместно както за експерти, по този начин и за хора, които занапред навлизат в материята. Организаторите са пресметнали, че 61% от курсистите, приключили SERP Acad. през миналите издания, сега сполучливо развиват своята SEO кариера, а близо 2/3 от останалите работят по личен бизнес с онлайн наличие.

В третото издание на SERP Acad. влизат двама нови лектори - Деян Стоянов и Тереза Светославова.

“Преди да постъпя в академията се занимавах най-много с копирайтинг и основаване на наличие. За задачата получавах тактиките зад това наличие и постоянно си мислех, че когато порасна, това желая да го мога.:)) SERP Acad. ми оказа помощ да порасна - да мисля по-мащабно и да виждам както частното в общото, по този начин и общото в частното. В последна сметка върша това, което постоянно съм желала - да сътворявам огромната картина. "

обобщава усещанията си от образованието Тереза Светославова , която към този момент е Semantic SEO пълководец в Serpact. “Беше велико да получиш всички части от пъзела и да знаеш по-добре по какъв начин можеш да подкрепиш напъните си в обещано направление на SEO, тъй че те да имат повече смисъл.

Един от главните сътрудници на академията е Ahrefs - студентите получават безвъзмезден достъп до SEO платформата за целия интервал на своето образование. Местата са лимитирани, по тази причина запазете своето място на формалния уеб уебсайт на SERP Acad.

За SERP Acad:

SERP Acad. е първата по рода си, напълно SEO насочена, академия в България.

Академията се провежда за трета поредна година от SEO организация Serpact, в партньорство със Стопански факултет към Софийски университет „ Св. Климент Охридски “. След сполучливо довеждане докрай на образованието в академията, курсистите получават уверение за следдипломна подготовка (СДК), годна в България и чужбина.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР