Пластичен хирург от Флорида е разследван, след като съпругата му

...
Пластичен хирург от Флорида е разследван, след като съпругата му
Коментари Харесай

Пластичен хирург е разследван, след като съпругата му почина по време на операция, като обаждането на 911 казва, че тя е била „свръхлекарствана“

Пластичен хирург от Флорида е разследван, откакто брачната половинка му умря, до момента в който той й е давал „ няколко “ процедури — както се твърди, че е била с предозиране на лекарство, употребявано единствено тъй като нормалното му е свършило.

Майка на три деца Хилъри Браун, на 33, се прихвана и получи сърдечен арест, до момента в който брачният партньор й, доктор Бен Браун, на 40, я оперираше на 21 ноември в неговата Restore Plastic Surgery в Гълф Бриз, заяви USA Today.

Тя прекарва седмица в кома, преди фамилията й да реши да я смъкна от апаратната инсталация, тъй като е претърпяла обширни мозъчни увреждания заради липса на О2, съгласно изданието. Органите й са дарени.

Обаждане на 911 сподели, че пациентка е била в сърдечен арест, откакто евентуално е била „ свръхлекарствана “, заяви Pensacola News Journal, цитирайки бележките от позвъняването.

„ Хилари Браун беше в развой на няколко хирургични процедури, когато получи няколко припадъка и по-късно получи сърдечен арест “, се прибавя в изказването, без да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР