Плащат по 100 долара на човек за участие в митинг

...
Плащат по 100 долара на човек за участие в митинг
Коментари Харесай

Олена Коцева твърди: Плащат по 100 долара на човек за участие в митинг срещу Украйна

Плащат по 100 $ на човек за присъединяване в протест против Украйна, който се стяга от проруски сили пред президенството. Това твърди пред Нова тв Олена Коцева,председател на Сдружението на украинските организации в България.

Тя уточни, че евентуално демонстрацията ще се организира пред президентството по обяд, когато множеството хора са на работа. Коцева твърди още, че в него ще вземат участие хора, идващи от Варна, против възнаграждение в размер на 100 $. Друга информация е, че на митинга ще бъде развято украинското знаме, още веднъж за илюзия на обществото.
" Надявам се откровено, че това няма да се случи, тъй като не е в изгода, а в огромна щета освен за Украйна, а и за България ", съобщи Олена Коцева.

По думите ѝ по време на демонстрацията ще има апели за мир, само че за сметка на Украйна и нейните територии.
Има и концепция президентът Румен Радев да бъде поканен за посредник сред Москва и Киев. " Не Украйна е почнала войната ", напомни Коцева. Тя добави: " Това са съветските опорки. Ние всички сме осведомени с проектите на Украйна за мир, президентът Зеленски ги е показал от дълго време. Те включват наложително отдръпване от териториите на страната, както и репарации, тъй като страната търпи големи вреди на стопанската система и екологията. "

Коцева е безапелационна, че българската страна не трябва да разрешава сходни демонстрации, както и съветска агитация от страна на медиите, най-много от публичните.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР