Плащането на руския газ в рубли от купувачи от Европейския

...
Плащането на руския газ в рубли от купувачи от Европейския
Коментари Харесай

Европейската комисия: Плащането с рубли нарушава санкциите

Плащането на съветския газ в рубли от купувачи от Европейския съюз би нарушило санкционния режим на Европейски Съюз против Москва, се споделя във вътрешен документ на Европейската комисия. В текста, за който се разяснява, че е прелиминарен и се основава на всекидневен превод на съветския президентски декрет от 31 март, написа, че законът прибавя няколко нови равнища на отговорности за купувачите на газ от Европейски Съюз, премахвайки ефикасното довеждане докрай на покупката от техните ръце.
" Този механизъм би довел до нарушение на съществуващите ограничаващи ограничения на Европейски Съюз, признати във връзка с Русия, нейното държавно управление, Централната банка на Русия и техните пълномощници; както и общата необятна възбрана за заобикаляне и на ограничаващите ограничения на Европейски Съюз ", се споделя във вътрешния документ.
Китай няма да се поддаде на напън поради връзките си с Кремъл. Това мнение идва в отговор на апела от министъра на финансите на Съединени американски щати Джанет Йелън към Пекин да употребява " специфичните си връзки с Русия ", с цел да убеди Москва да постави завършек на войната в Украйна.
" Ние се противопоставяме на голословни обвинявания и съмнения против Китай, нито ще приемем напън или насила ", съобщи представителят на китайското Министерство на външните работи Джао Лиджиан.
Москва разгласи, че управлява Мариупол. В същото време Киев отхвърля капитулация и упорства, че съпротивата продължава.
Русия заяви, че нейният флагман на Черноморския флот - ракетният крайцер " Москва " - е бил съществено развален и екипажът му е евакуиран, откакто пожар провокирал взривяване на муниции. Украински представител съобщи, че корабът е бил ударен от две противокорабни крилати ракети, само че не даде детайлности. " Москва " има екипаж от към 500 души.
Американският президент Джо Байдън утвърди още $800 милиона военна помощ за Украйна. А посланик номер едно на Европейски Съюз Жозеп Борел удостовери, че Европейски Съюз ще отпусне 500 милиона евро.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР