Плащането на данъци с цифрови валути всъщност вече е реалност

...
Плащането на данъци с цифрови валути всъщност вече е реалност
Коментари Харесай

Колко далеч сме от плащането на данъци в криптовалути в Европа?

Плащането на налози с цифрови валути в действителност към този момент е действителност в Швейцария, която води европейската конкуренция за въвеждане на крипто финансиране в обичайните банкови системи. Но за какво е добре за вас и вашите пари?

Или ще се адаптираш, или ще умреш - това е мнението по целия свят, когато става въпрос за приемането на цифрови активи, в това число криптовалути, от обичайните банки.

И Европа, сега, води международната конкуренция, като Швейцария е отпред: освен някои от нейните поданици към този момент могат да заплащат за кафетата си с крипто, само че и налозите си.

Европейският съюз наваксва, като крипто активите стават необятно контролирани, когато Регламентът за пазарите на крипто-активи (MiCAR) влезе онлайн на 1 януари 2025 година

„ Европа стана един от водачите тук, изключително когато приказваме за тази рамка за контролиране на крипто активи, “ сподели Иля Волков, член на борда на Crypto Valley Association на неправителствения симпозиум за банкиране Web3 в Женева...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР