Плащаме 10 лева за брадата на Дядо Коледа. Маскираме се

...
Плащаме 10 лева за брадата на Дядо Коледа. Маскираме се
Коментари Харесай

Плащаме 10 лева за брадата на Дядо Коледа


Плащаме 10 лв. за брадата на Дядо Коледа. Маскираме се като положителния дъртак за 60 лева Най-скъпите костюми на Добрия дъртак надвишават 1600 лв..
60 лв. е цената на най-масовите костюми на Дядо Коледа, които се оферират на българския пазар, демонстрира инспекция на „ Телеграф “ в профилираните магазини и измежду онлайн търговците.Мъжете, които желаят да зарадват своите деца или внуци, осигурявайки им среща онлайн с Добрия дъртак, могат да се маскират до неразбираемост и с разнообразни аксесоари.

За най-малките евентуално ще е задоволително впечатляващо да пипнат и единствено дългата бяла брада.

С такива искащите могат да се снабдят и против скромната сума от 10 кинта. Все отново има и много първокласни и скъпи осъществявания, които допускат многократна приложимост и могат да се перат даже в автоматизирани перални.

За тях обаче би трябвало да се изръсим много повече, като цените им могат да надвишават 100 лв..

На много места към този момент са изчерпани алените мантии, които освен са с повсеместен размер, само че и икономисват време и старания при дегизирането.

Те започват от 25 лв., само че за приключена цялостна визия се изисква да се комбинират най-малко с шапка и брада. Бързо свършват и кадифените костюми с дълъг жакет, панталон с ластик, коледна шапка и необятен колан със златиста железна тока.

За тях носителите на коледния дух, които обичат да се маскират, заплащат по 125 лв..

Най-луксозните професионални костюми обаче костват по няколкостотин лв., а има такива и за над 1600 лева Дори от тях обаче към този момент са останали малко бройки, настояват търговците.

Те са направени от 100% плюш, включват палто с цип и вътрешен джоб, панталони със непряк джоб, шапка с помпон, пригодим колан, калцуни и бели ръкавици.

Цената му нараства още, в случай че се прибавят перука, брада, мустаци, както и обувки.

Сред най-продаваните аксесоари с изключение на брадата и перуката в последните години е и надуваемият стомах на Дядо Коледа.

Мъжете, които се поддържат в добра форма, могат да усилят талията си против 13 лв. за изкуствено шкембе, което се слага под облеклата.

Сред най-търсените спомагателни продукти са камбанките и типичните кръгли очила на белобрадия знак на положителното.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР