Плашейки с пандемията, управляващите манипулират гражданите да изпълняват това, което

...
Плашейки с пандемията, управляващите манипулират гражданите да изпълняват това, което
Коментари Харесай

Ренета Инджова: ГЕРБ се сриват, плашат и манипулират с пандемията

Плашейки с пандемията, ръководещите манипулират жителите да извършват това, което е угодно на властта. Това става с поддръжка извън, съобщи в предаването „ Реактивно” на Дарик радио някогашният министър председател Ренета Инджова.

Действията на ръководещите не целят решение на проблемите, а обслужване на личните ползи и оставане на власт, разяснява Инджова и даде образци с наводненията в страната от последните дни и ограниченията против Ковид-19, които не кореспондират с действителната обстановка.

Датата 4 април за провеждането на парламентарните избори е в полза на ГЕРБ, тъй като колкото по-късно са изборите, толкоз повече финансов запас и операции ще би трябвало да приложат ръководещите, с цел да запазят резултата, който имат все още, разяснява още в ефира на Дарик Ренета Инджова.

По думите на Ренета Инджова е имало цялостно безхаберие и отвращение да се осмислят поуките от първата вълна и когато пристигна втората вълна е почнало издевателството върху популацията.

„ В момента то е подложено на два противоположни натиска – на проваксърите и на антиваксърите, само че това е умишлено позволено от държавното управление, с цел да може то да плува сред двете течения и на което желае на него да се качи. Вместо да се бори с наводненията, ще плува по тях “, добави тя.

И означи, че когато природата даде знак, че погрешно са ръководени икономическите и обществени процеси, стартират да се приказват нелепости.

„ Вместо да се види, че реките в действителност са плаващи сметища, вместо да се потърси отговорност на Кирил Войнов какво става с поддръжката на язовирите и напоителните системи, вместо да се почистват речните корита – безусловно отвращение за ръководство на каквото и да било, само за особени ползи и оставане на власт “, разяснява още Инджова.

ГЕРБ се срутват като срутищата, датата 4 април е в техен интерес.

Избори допустимо най-скоро са в полза на ГЕРБ, тъй като доверието в тях се срутва като „ срутищата в страната “, разяснява още някогашният длъжностен министър председател Ренета Инджова.

„ За датата би трябвало да кажете на премиера Борисов да е спокоен – него три папи са го галили. На 4-ти ще бъдат изборите, значи и четвърти папа ще го гали по главата. Значи да не се тормози доста. Пък що се отнася, че католическия Великден бил тогава, това от трите папи несъмнено идва отново цялата работа “, сподели още Инджова.

Категоричният отвод на ГЕРБ да се опитат да създадат най-малко част от препоръчаните от президента промени в изборния развой демонстрира съгласно нея, че ръководещите още веднъж ще създадат това, което те желаят, а българските жители ще бъдат принудени да го одобряват.

„ ГЕРБ би трябвало извънредно доста финансов запас, извънредно доста операции и доста старание да приложи, с цел да резервира резултатите, които има в този момент. Като виждам по какъв начин на секундата след указа, без да са обсъждали нещата в ръководещата партия, излязоха на брифинг и демонстративно, безочливо и безпардонно споделиха, че няма да се съобразят с рекомендациите, направени от президента. А те се повтарят от толкоз време “, счита още Ренета Инджова.

Искаме парите на българите, които работят в чужбина, а вотът им – не

По думите ѝ е лицемерно да каниш наблюдаващи извън, а да не пускаш да се следи и гледа там, където се гласоподава и брои.

„ И споделят да не се подкопава доверието в изборите в този момент, само че то доверието е подкопано по фундаментална причина от тези, които ни ръководят и по конюнктурни аргументи – да вземем за пример, че започнаха по света да употребяват българския опит и ноу хау по какъв начин се фалшифицират избори. Тя нашата дружба беше толкоз тясна, нямаше метод зад океана да не ги научим на тези неща “, сподели някогашният длъжностен министър председател.

Ренета Инджова разяснява и отхвърли на ръководещите да поддържат концепцията за облекчение на гласуването на българите в чужбина като се допусне избор по пощата.

„ Понеже не желаем вотът от Турция, няма да позволим и на двата милиона българи по света да гласоподават. Значи парите им от това, че работят на открито ги желаеме. А една дейна система на регистрация, която да е сходна на данъчната с адресите им, туй няма да го създадем. Защо?!? Защото не ни трябват, тъй като с изборите те ще трансформират статуквото в България “, съобщи тя.

И изрази съществени подозрения, че изборните резултати ще отразят действителния избор, който българските жители ще дадат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР