Плановете за новогодишната нощ са застрашени за мнозина в Западна

...
Плановете за новогодишната нощ са застрашени за мнозина в Западна
Коментари Харесай

Европейските планове за пътуване за новогодишното посрещане на Нова година са застрашени след „безпрецедентни“ наводнения, довели до широко разпространено отмяна на влакове

Плановете за новогодишната нощ са застрашени за мнозина в Западна Европа след необятно публикувано анулация на влакове заради наводняване на огромен железопътен тунел, който минава под реката Темза.

Eurostar, районната високоскоростна железопътна линия, която свързва Белгия, Франция, Германия, Холандия и Обединеното кралство, беше принудена да анулира всички 41 влака, планувани за събота за и от Лондон, оставяйки стотици блокирани в лондонския St. Гара Панкрас.

Пътуващите от Съединени американски щати и Австралия и отвън тях препълниха лондонската гара St. Pancras International и гара Gare du Nord в Париж, до момента в който се мъчеха да намерят настаняване в последния миг и различни проекти.

Всички високоскоростни услуги на Югоизточната железница, които употребяват същата линия, също бяха анулирани, съгласно BBC.

Инженерите, работещи по тунелите, споделиха, че равнищата на водата понижават от събота, само че нарекоха количеството вода „ невиждано “.

Eurostar съобщи, че „ извънредно съжал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР