Плановете на Байерн (Мюнхен) не включват продажбата на защитника Алфонсо

...
Плановете на Байерн (Мюнхен) не включват продажбата на защитника Алфонсо
Коментари Харесай

Байерн няма да се раздели с Алфонсо Дейвис

Плановете на Байерн (Мюнхен) не включват продажбата на бранителя Алфонсо Дейвис, оповестява журналистът Флориан Плетенберг. Според източника от испанския вицешампион Реал Мадрид са желали да създадат оферта за канадеца, само че баварците ясно са постановили, че 22-годишният състезател не се продава, като даже не се е стигнало до среща сред двете страни, както по-рано се твърдеше.

Съобщава се, че Байерн (Мюнхен) има намерение да покаже на всички евентуални купувачи, че сега не се обмисля трансфер на Дейвис, защото играчът е значима част от проектите за развиването на клуба в близкото бъдеще.

През сезон 2022/2023 Дейвис записа 38 мача за Байерн (Мюнхен) във всички шампионати, означи три гола и направи осем асистенции. Настоящият му контракт с клуба от баварската столица е до юни 2025 година Приблизителната му цена съгласно интернет портала Transfermarkt все още е 70 млн евро.

По-рано се появи информация за желанието на Байерн (Мюнхен) да удължи контракта с канадския бранител.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР