Плановете и мечтите понякога са в различни деменсии, но в

...
Плановете и мечтите понякога са в различни деменсии, но в
Коментари Харесай

Янев за бъдещ кабинет: Диалогът в парламента ще покаже възможните решения

" Плановете и фантазиите от време на време са в разнообразни деменсии, само че в последна сметка действителността демонстрира какво може и какво е реализирано. Още в деня на изборите споделих, че съм удовлетворен от резултата. От тук нататък следва доста работа за по-добри резултати ", това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев пред Българска национална телевизия във връзка миналите избори.

" Всеки има право да проучва, само че разговорът в Народното събрание ще покаже какви са вероятните решения ", продължи той с тематиката за сформирането на кабинет в идващите седмици.

" Трябва да създадем всичко допустимо нещата да се случат в първите два мандата ", сподели още ген. Янев.

По думите му всяка партия би трябвало да бъде по-обрана в настояването си да получи третия мандат, в случай че се стигне до сходна развръзка.

" Формулата за помиряване минава през разговора и същинския евроатлантизъм, който считам, че би трябвало да изповядва България ", съобщи още водачът на " Български напредък ".

" Ние би трябвало да заобикаляме " декоративния евроатлантизъм ", а да вършим нещата в същинския смисъл на думата. Говорим за взаимност и водачество както в Европейския съюз, по този начин и в НАТО ", продължи той.

" Разбира се, тази тематика е решена от дълго време солидарно в Европейския съюз ", съобщи той за позицията на " Български напредък " дали Елеонора Митрофанова би трябвало да участва на откриването на Народното събрание, изразявайки единодушие с решението на парламентарните групи това да не се случва.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР