Планираният боксов мач между двамата боксьори Джейк Пол и Томи

...
Планираният боксов мач между двамата боксьори Джейк Пол и Томи
Коментари Харесай

Двубоят между Джейк Пол и Томи Фюри се провали

Планираният боксов мач сред двамата боксьори Джейк Пол и Томи Фюри се провали за повторно, което принуди Пол да се насочи към Хасим Рахман-младши за срещата си на 6 август " Медисън Скуеър Гардън ". Преди това Фюри се отдръпна от мача с Джейк Пол през декември 2021 година поради бактериална зараза в гърдите и счупено ребро. Този път Фюри съобщи, че визови проблеми са му попречили да влезе в Съединени американски щати.

Бащата и треньор на Томи - Джон Фюри неотдавна съобщи пред DAZN, че 23-годишният му наследник е бил с " наднормено тегло " и не е бил във форма преди дуела. За Пол това единствено по себе си е показателно.

Джейк Пол отговори: " Кой знае дали въобще е отишъл на летището? Няма фотоси. Той е един от най-известните хора в Обединеното кралство - минава през публичното летище, най-населеното летище, лондонското Хийтроу, и няма нито една негова фотография там с почитател. Това ми се коства необичайно ".

Сега на ютубърът (5-0, 4 нокаута) му следва напълно друго тестване.

С връх 12-1 като професионален боксьор и повече от 100 аматьорски дуела Рахман-младши е както по-опитен от Фюри, по този начин и доста по-едър. Боксьорът е наследник на някогашния повторен първенец по бокс Хасим Рахман, който стана прочут с нокаута на легендата Ленъкс Люис през 2001 година и обединяването на купите в тежка категория.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР